Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemám slov. Tohle je něco naprosto otřesného a zvráceného, co nemá v historii obdoby. Nemá to totiž vůbec nic společného s ochranou zdraví, je to jasná tyranie toho nejhoršího kalibru. Covid jako záminka zotročit a tyranizovat lidi.....

A spousta lidí ve světě zcela ochotně naskočila na tento podvod a podporovala protiprávní, zcela nehumánní praktiky spojené s "bojem proti covidu".

5 0
možnosti

Vyjadrujete se k necemu, o cem vubec nic nevite. Nepotrebuji se ptat, kdy jste byl naposledy v Cine, odpoved nejspis bude, ze nikdy.

Cina si na sebe upletla bic. Dokazala spolu s Australii a Novym Zelandem COVID zastavit. V te dobe po svete umirali s COVIDem lidi po desitkach tisic, v USA jich zemrelo pres milion. Takze to byla "prirozena selekce", kdo prezil, je "zocelen". No a Cina zachranila zivoty lidi (pokud by zemrelo s COVIDem procentualne stejne lidi jako v USA, tak je to pres 4 miliony), ale jako negativni vysledek ma ted populaci, ktera je na COVID (mozna) citliva. A vlada ma dve moznosti, dal dusit zemi a likvidovat ekonomiku, nebo to otevrit a mozna zacit likvidovat lidi COVIDem. Proste dve spatna reseni a vcelku chapu, ze se ji to nechce pustit. Nevi, co se muze stat a cesta zpet nevede. Takze dusi ekonomiku a je ten zivot v Cine docela otravny, clovek nevi, kam muze cestovat a jestli se nahodou nedostane nekde do karanteny. Takze radeji necestuje nikam, jen po okoli bydliste, jako to delam ja.

0 0
možnosti

J84a14n 12P10a64v91e82l

10. 11. 2022 10:21

Čína se nepromořila a teď je dva roky za zbytkem světa.

Myslím, že zbytek světa také přijal covid jako nutné zlo, na které prostě někdo občas umře. Je lepší mít o maličko vyšší riziko onemocnění, než věčně zákazy. Ale to víme teď. Když covid začal, byla to nová situace a nikdo neznal správné řešení. Proto nechci být generálem po bitvě.

3 0
možnosti

Cina sice nema promorenou populaci jako treba v EU nebo v USA, ale take nema ty pocty mrtvych. CR ma na stejny pocet obyvatel asi 1300 x vice mrtvych s COVIDem nez Cina. V Cine zemrelo s COVIDem 4800 lidi (nebo tak nejak), v 130x mensi CR skoro 50 000. Ted sice cisla z John Hopkins University ukazuji asi 15 000 mrtvych v Cine, ale do toho pripocitali cca 10 000 z Hong Kongu.

Jsou tady problemy, ale ty vetsinou vychazi od lidi. Nekde jsou trochu magori a maji pocit, ze najednou maji moc a chteji ji vyuzit, jinde jsou podstatne klidnejsi. U nas na univerzite jsou hodne v klidu, ale slysel jsem (samozrejme z agentury jedna pani povidala), ze venku jsou bloky domu, kde jejich domovni sprava se chova jako skupina despotickych vladcu. Je to mozne a docela bych tomu i veril. Ale je to o lidech a o nicem jinem.

0 0
možnosti

I20v47a76n42a 15L32a83n92c14e

9. 11. 2022 23:44

Pokud se politická strana nazývá demokratická, neznamená to, že prosazuje: demokracii. A všichni tito politici si potřásají rukama a dělají, že nic nevidí...

Je to strašné;-(;-(;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1517x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik