Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a44k11u49b 40H70o91z18a

5. 1. 2021 9:45

Jo jo, kdysi to všechno řešila jedna krásná váhová kategorie a sice BRH. Bez Rozdílu Hmotnosti. Ale bylo to jen pro tvrďáky. :-)

0 0
možnosti
Foto

Docela dobrý článek. Díky a karma.

0 0
možnosti

Muzu se jeste vratit k nemoci covid, jak jste minule psala o detech, kteri maji nudle u nosu. Zajimalo by me< jestli u vas probiha vakcinace. Kolik procent lidi se nechalo naockovat a jakym zpusobem se covid u vas zastavil. Protoze pokud se vsechno uzavrelo, lidi nahodili rousky, jak je mozne ze v jedne zemi se covidu uplne zbavili a v cechach se clovek boji otevrit noviny, kolik novych pripadu pribylo.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

Myslím, že už jsem minule odpovídala. Co se týče procent, opravdu netuším. Moc nesleduji zdejší zprávy, ale udělám trochu výzkum. Teď v nejnovějším článku jsem zmiňovala, že nám škola naplánovala hurá akci na vakcinaci, o které neměla žádné bližší informace, a téměř nikdo se nepřihlásil. Mezi lidmi, alespoň v mém okruhu, plánuje trochu nedůvěra. Většina si chce počkat, jak to bude vypadat za několik měsíců a jaké budou vedlejší účinky. Nechtějí být za pokusné krysy. Ale neznám celou Čínu samozřejmě.

Čína se zvenku zdá být zemí neomezených možností - jak co se týče financí, tak lidských zdrojů. Jakmile se objeví jeden případ covidu, okamžitě pochytají všechny blízké i vzdálenější kontakty a otestují je. Minule se nákaza prokázala u jedné pracovnice nemocnice - otestovali celou nemocnici, prostě všechny. Pokud se objeví nákaza v nějakém sousedství, všechno to prostě zavřou a lidé nemůžou ven ani dovnitř. Opatření se tady nastavují rychle a flexibilně, dohlíží se na to, aby to lidé dodržovali, ale většina to dodržuje i tak, protože si tady lidé cení svého zdraví a bojí se - tady se za každou návštěvu v nemocnici platí, a to kolikrát i nemalé peníze. Jak je to s podniky, kolik jich zkrachovalo atd., to netuším. Po městě bylo na podzim vidět nemálo prázdných prostorů, ale tím, že tady byla opravdu tvrdá karanténa asi jen tři měsíce, tak to asi většina podnikatelů přežila. Navíc tady už několik let jsou všichni zvyklí fungovat online, a to i služby.

0 0
možnosti

Sportem k trvale invalidite ... ;-D

2 0
možnosti
Foto

Počkejte, jako že rozdíl váhy člověka ve dvou dnech může činit 12 kg? To musí být nějaký renonc, nebo?

2 0
možnosti
Foto

Dobře načasovaná dehydratace..... Zkuste někdy v parném létě těžce fyzicky pracovat od rána do pozdního odpoledne a do toho pít jen tak symbolicky. Za hodinu vypotíte a vydýcháte i víc jak litr vody, 10 kg ztráty váhy pak není pro trénovaného člověka nic zvláštního /budete celý den kompletně propocený jak po vytažení z pračky/. Ale stačí to s tou námahou v tom horku i jen trochu přehnat a kolaps je na světě..... Kdo hoví extrémům, může to absolvovat v extrémně suchém vzduchu ("poušť"). Za den vypotíte vydýcháte klidně až 25 kg. Jenže v tom přesušeném vzduchu se pocením nemáte šanci "splavit" - to je zrádné, protože si jeden myslí, že se vlastně moc nepotí a nemusí to s pitím přehánět.... Neštěstí je na světě hned. - - - - Protože je poušť daleko, dejte si v létě 200 km na kole bez zastávek a mějte u toho s sebou je tu jednu litrovku vody. Docílíte stejného efektu. V cíli pak během 2 hodin dopijete 10 litrů tekutin nazpět. - - - - Ale to jsem dělal tak před 25 lety, když mi bylo dvacet. Teď už bych se na takový šaškárny mohl vykašlat. Zdraví mám jen jedno.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS