Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Robila som s Cinanmi (na dialku) a ono je pochopitelne ze potrebuju deti zamestnat na uplne cely den a znicit. Oni totiz pracuju prakticky nonstop az kym nepadnu, zdravi/chori vsetko jedno - bezne sme o 9 vecer mojho casu (ich 3 rano) nieco intenzivne riesili. Takze predstava ze by mali okolo seba dieta ktore vladze aj ine ako ist hned do postele, je nerealna.

Co sa tyka prazdnin, ano deti maju program, napr intenzivny trening tanca alebo sportu. Alebo sa presunu o pol Ciny dalej do rodnej dediny k pribuznym (tiez dusevne vycerpavajuce aj ked inac:)

0 0
možnosti
Foto

To je naprostá pravda. Manželovo tatínek rozváží expresní zásilky. Normálně odchází z domu v 6 hodin a vrací se kolem 17-18. hodiny. Často mají ale frmol, tak se vrací až po 22. hodině a pracovat i v sobotu a v neděli je samozřejmostí...:-(

0 0
možnosti
Foto

Wow! Až do teď jsem si myslela, že anglické děti jsou ve škole dlouho (9 - 15.30) a angličtí učitelé taky (u mě 7.45 - 17.30). Máte můj obdiv!

0 0
možnosti

I41v26a62n21a 52L69a43n35c89e

17. 12. 2019 15:03

Tomu se říká: disciplína. na půl hodinky se rozdají telefony,R^R^R^

1 0
možnosti

Nevidím na tom nic k obdivování.

0 0
možnosti

Jako velmi pozitivní vidím, že ta aplikace moc nefunguje. Jinak nic překvapivéh: 1984, militarizace už od dětství. Rádi by, aby bylo hůř. Tak doufám, že to tak rychle nepůjde.

2 0
možnosti

P13e55t36r 93N15e48d32o48m82a

15. 12. 2019 16:13

mozna diky tomu budou cinske deti v lepsi fyzicke a tim padem i psychicke kondici

0 0
možnosti

Je to zajímavé, ale ne zrovna motivující. Takové to hromadné Teď celý 2. stupeň vyběhne ..., Teď je možné chvíli odpočívat..., Teď.... mi evokuje vojenský výcvik, kasárna.

Mně by se v takové škole nelíbilo ani jako dítěti, ani jako učiteli.8-o

10 2
možnosti

Zvrácená země, kdy nějaký 'systém' (vymyšlený - podivným - člověkem) je nad člověkem a může si s ním v případě 'potřeby' činit co libo.

5 4
možnosti

Pokud necemu nerozumim, je to "zvracene"? To, co je popsane v clanku (jedna se o jednu skolu v zemi, kde se pocet podobnych skol asi byde pocitat v milionech) je vcelku bezne ve vychodni a jihovychodni Asii. Znam velmi dobre Singapurske skolstvi a je hodne mizerne. Dost podobne popsanemu. Jinak horsi, nez tohle, je system uceni ve vychodni Asii. Nabiflovani pred zkouskou a vse bleskem zapomenout po zkousce (Singapur). Cina je stejna, tak sice neznam zakladni a stredni skoly, ale zase znam univerzity. Nase skoltstvi jeste donedavna bylo naprosto spickove i pres snahu poslednich 30 roku ho zlikvidovat.

6 0
možnosti

V rodině máme sinoložku, takže info dosti, ale z oblasti školství jste tu mezírku pěkně vyplnila.R^R^R^ Zajímalo by mě jak traví děti své prázdniny, mají taky nějaké dětské kempy?

1 0
možnosti
Foto

Je to různé. U rodin, které nemají moc peníze, se děti většinou pošlou k babičkám a dědečkům, ti často bydlí na venkově, tak běhají po lesích, po polích a pomáhají. Když se nedá jinak, a děti zůstávají s rodiči, často jsou s nimi v práci a pomáhají - třeba myjí talíře, roznášejí jídlo atd. nebo si prostě hrají v koutě nebo na ulici. U rodin, které peníze mají, se dětem program na celé léto jasně nalinkuje. Přes školní rok není tolik času, tak se teď navýší další kurzy - piano, angličtina, drama, výtvarná výchova, tanec, další cizí jazyk... Neprospíval z matiky? Bude mít navíc matematické lekce několikrát týdně. Spousta agentur nabízí ucelené kurzy, které se podobají školní výuce. Středoškolácí z bohatých rodin často vyjíždí do zahraničí na jazykové kurzy. Hodně dětí u nás na škole s rodiči jede také na dovolenou do ciziny. Takže to fakt záleží...

0 0
možnosti

J66o47s22e23f 66B25a90r33t55h

14. 12. 2019 12:26

Doufám,že si to přečtou chudáci vystresovani učitelé z čech...

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS